Wat is een intakegesprek?

Share

Jij kan de wereld aan. Je hebt dat al meerdere keren bewezen: met bergen ambitie stampte je een vruchtbare zaak uit de grond en ook op privé vlak heb je het mooi voor elkaar. Jouw harde werk is beloond, maar jouw druk professioneel leven neemt soms de overhand.

Je beseft dat jouw gezondheid, lichaam en geest op één lijn moeten raken om persoonlijk en professioneel te blijven groeien.

Dus je neemt contact op met een Personal Coach of Personal Trainer, die je uitnodigt voor een "intakegesprek".

Wat zo'n intakegesprek inhoudt en waar je je aan mag verwachten, verneem je hier.

Bij WOOO heet zo'n intakegesprek een "Klankbordgesprek". Als je met ons contact opneemt zal je dus niet worden uitgenodigd voor een intakegesprek, maar dus wel voor een klankbordgesprek.

Een intakegesprek is doorgaans een gesprek waar je samen met een Personal Trainer door een vragenlijst gaat waarin wordt gekeken naar jouw doelen, jouw sportief verleden, medische issues en andere gegevens die van belang zijn om Personal Training te kunnen volgen.

Bij WOOO willen we verder gaan dan dat en trekken we het gesprek open om een meer holistisch beeld te kunnen vormen van de ondernemer die voor ons zit.

image-gallery-4

Tijdens dit klankbordgesprek luister ik daarom graag naar jouw verhaal en zal ik jouw klankbord zijn richting jouw persoonlijke doelstellingen, noden en wensen. We gaan op zoek naar jouw slaaphygiëne, hoe je met stressfactoren omgaat en hoe jouw dagelijkse voedingspatronen er uitzien.

We onderzoeken samen concreet wat jouw sterktes en eventuele valkuilen zijn en hoe we met WOOO kunnen bijdragen tot het behalen van jouw doelen op een duurzame manier.

Tijdens dit open en waardegedreven gesprek neem je me als het ware mee in jouw leven als ondernemer, partner, ouder, noem maar op. Het klankbordgesprek draait helemaal om jou en waar jij naartoe wil op korte en lange termijn. We leggen daarna ook uit wie wij zijn, wat wij doen, voor wie wij dat doen en vooral waarom wij dat doen. 

Als blijkt dat er geen match is, of ik ben van oordeel dat wij jou niet kunnen helpen, dan zal ik dat ook gewoon vertellen en scheiden onze wegen. Kunnen we jou wel helpen, dan kan je vrijblijvend en gratis een weekje onze diensten testen om te zien of het wel degelijk iets voor jou is.

Voor dit klankbordgesprek reken je best op 60 minuten van je tijd, als je met partner komt dan maak ik graag 90 minuten voor jullie vrij. Zo kan ik jou of jullie zeker van voldoende waarde voorzien.

Klinkt goed? Klik dan HIER om jouw klankbordgesprek in te boeken en dan kijk ik er naar uit jou binnenkort te mogen ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Dominique