DOMINIQUE PEETERS

WOOO oprichter en bezieler, Work Out Of Office

Als Personal Trainer begeleid ik je persoonlijk volgens het Superfecta principe: inzichten, sport, voeding en coaching. Ik stel een sport- en voedingsschema op maat samen en niet enkel op basis van je leeftijd, gewicht en vetpercentage. Jouw levensstijl, voedingsgewoonten, bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden en huidige conditie bepalen mee hoe jouw persoonlijk schema eruitziet.

Ik vermijd bewust standaard trainingsschema’s omdat ik uit eigen ervaring weet dat de combinatie van een strikt dieet, een genadeloos sportritme en een hectische levensstijl niet evident is. Naast krachttraining en voedingsadvies, deel ik mijn inzichten rond gezonde structuren met je.

Vandaag ondervinden veel mensen stress of kampen ze met een burn-out, en vallen ze letterlijk stil. Regelmatig bewegen geeft je nieuwe energie en zorgt voor afleiding in je dagelijkse leven. De gezonde vermoeidheid die je achteraf voelt, verbetert je slaap waardoor je lichaam echt tot rust komt. Stap voor stap begeleid ik je tot je mentaal even sterk bent als je nieuwe, gezonde lichaam. Dit gebeurt steeds op een eerlijke manier en met respect voor wie je bent.

Na je persoonlijke begeleiding ontvang je de juiste opvolging om je nieuwe leven in handen te houden.

Graag zien, dat begint bij jezelf.