DOMINIQUE PEETERS

WOOO oprichter en bezieler, Work Out Of Office

Als Personal Trainer begeleid ik je persoonlijk volgens het Superfecta principe: inzichten, sport, voeding en coaching. Ik stel een sport- en voedingsschema op maat samen en niet enkel op basis van je leeftijd, gewicht en vetpercentage. Jouw levensstijl, voedingsgewoonten, bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden en huidige conditie bepalen mee hoe jouw persoonlijk schema eruitziet.

Ik vermijd bewust standaard trainingsschema’s omdat ik uit eigen ervaring weet dat de combinatie van een strikt dieet, een genadeloos sportritme en een hectische levensstijl niet evident is. Naast krachttraining en voedingsadvies, deel ik mijn inzichten rond gezonde structuren met je.

Vandaag ondervinden veel mensen stress of kampen ze met een burn-out, en vallen ze letterlijk stil. Regelmatig bewegen geeft je nieuwe energie en zorgt voor afleiding in je dagelijkse leven. De gezonde vermoeidheid die je achteraf voelt, verbetert je slaap waardoor je lichaam echt tot rust komt. Stap voor stap begeleid ik je tot je mentaal even sterk bent als je nieuwe, gezonde lichaam. Dit gebeurt steeds op een eerlijke manier en met respect voor wie je bent.

Na je persoonlijke begeleiding ontvang je de juiste opvolging om je nieuwe leven in handen te houden.

Graag zien, dat begint bij jezelf.

BRYAN PROVOOST

WOOO coach

Mensen die mij goed kennen zeggen dat ik gepassioneerd ben door sport. Ik doe heel graag oefeningen op eigen lichaamsgewicht en dit vul ik aan met functionele training. Zelfs als ik niet aan het sporten ben, doe ik wel iets wat met sport te maken heeft.

Enkele jaren geleden begon ik te werken in de fitnesswereld en al snel merkte ik een bepaald patroon: iedereen kan een gewicht optillen, maar weinigen doen dit op een juiste manier. Dit veroorzaakt vroeg of laat blessures en nog veel minder mensen weten hoe ze dit moeten oplossen.

Dagelijkse activiteiten (werk, hobby’s, huishouden,…) zorgen ervoor dat onze lichamen vastroesten in een bepaald bewegingspatroon. Dit veroorzaakt pijn en kwaaltjes maar hindert ook de vooruitgang als je zou beginnen met sporten (overactieve spieren worden enkel sterker terwijl de onderactieve achter blijven).

Hierin zag ik niet alleen een nood bij andere mensen, maar het klikte bij mij ook allemaal. Jaren van competitie in zwemmen had bij mij zijn sporen nagelaten. Ik had blessure na blessure terwijl ik amper 20 jaar was. Hetgeen wat mijn lichaam miste was juist bewegen.

Toen heb ik besloten om mij te verdiepen in bepaalde takken: juist bewegen, mobiliteit herwinnen en pijnvrij zijn. Ik wist al hoe je spieren moet kweken en hoe je vet moet verliezen, maar geen van deze doelen kan je efficiënt bereiken zonder je basis.

Via één van zo’n opleidingen ben ik in contact gekomen Dominique en sinds oktober 2018 werk ik als Personal Coach bij WOOO. Dit combineer ik met mijn studies graduaat dieetkunde.

Mijn doel is mensen terug goed te laten voelen, met plezier te laten bewegen en ervoor zorgen dat ze pijnvrij zijn. Ik geloof sterk in het principe movement as medicine, juist bewegen voordat we zwaar/veel gaan bewegen.