AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Sinds de oprichting van ons bedrijf investeerde ik alle tijd en energie naar de opstart hiervan en mede door aanslepende blessures, kwam ik niet meer aan sporten toe.

Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging! De begeleidingen van Dominique zijn top en ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die zowel mentaal als lichamelijk terug in topvorm wil geraken!

Wooo over de samenwerking en resultaten:
Het verhaal van Aart is er eentje om terecht fier op te zijn. Een jonge ondernemer van een bedijf in groei, papa van kleine kindjes, altijd positief en klaar om potten te breken! Ik was er dan ook van overtuigd dat we mooie resultaten gingen neerzetten en zo geschiedde!

MAXIM DE LAET
& LAURA BIESMANS

Zaakvoerder Force Mechanics

Mijn echtgenote en mezelf zochten een oplossing om toch weer aan sporten toe te komen, ondanks ons drukke leven. Zij was net bevallen en ikzelf wilde graag weer wat fitter voor de dag komen en me beter in mijn vel voelen.

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken waar wij ons erg goed bij voelen. De trainingssessies zijn steeds anders, waarbij we ons wekelijks met plezier in het zweet werken. Er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en bevatten de nodige dosis humor wat voor ons toch ook belangrijk is.

Wooo over de samenwerking & resultaten:
De trainingen met Maxim & Laura bewijzen steeds dat koppels die samen sporten, een sterke relatie op nahouden. Je ziet ze steeds stralen als ze in elkaars ogen kijken tijdens het trainen! Beiden overstegen ze op vrij korte tijd hun eigen doelstellingen. Op minder dan enkele maanden tijd was Laura al haar zwangerschapskilo’s reeds kwijt en werd Maxim steeds strakker en gespierder.

MARTINE DIRKX

Consultant Center For Development
BMW Belux Group

Iedereen weet het: je moet gezond eten en bewegen. In iedere krant & elk tijdschrift staan er tips om te sporten of gerechtjes om gezond te koken. Ik kan niet meer tellen hoe vaak ik al met een dieet ben begonnen en vorig jaar heb ik zelfs mijn eerste fitnessabonnement genomen.

Beide zonder resultaat. Ook al wist ik in mijn hoofd hoe het moest, toch had ik nooit de motivatie om het echt te doen.

Samen met Dominique heb ik een manier gevonden die voor mij werkt en vooral vol te houden is. Het was niet gemakkelijk maar zijn enthousiasme en lach zijn zo aanstekelijk dat je gewoon niet anders kan dan doorgaan.

De begeleiding van Dominique is zonder twijfel een van mijn beste keuzes geweest. De energie die ik eruit heb gehaald en hoe goed ik me nu in mijn vel voel, zijn onbeschrijflijk!

Wooo over de samenwerking & resultaten:
Martine stapte binnen met 1 grote wens: op korte tijd & op een aangename manier snel wat extra kilootjes kwijt geraken. Ze koos voor een intensief programma, waar inzichten, sport, voeding en coaching centraal staan en even niet van mocht afgeweken worden. 8 weken lang trainde ze, steeds met een smile, keihard en volgde ze het programma letterlijk tot in de puntjes perfect op. Resultaat: 6kg & iets meer dan 5% puur vet kwijt & niet te vergeten: 1,5 kg aan spiermassa rijker!