Wat is High Performance Coaching?

Share

WOOO biedt een holistische benadering van jouw gezondheid, waarbij niet alleen fysieke, maar ook mentale, emotionele en sociale aspecten van welzijn in overweging worden genomen.

We integreren lichaam & geest in onze trajecten, omdat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom kijken we verder dan het fysieke aspect van Personal Training en jouw voedingsbegeleiding tijdens de "Nutrition Trainings" tijdens onze coachingstrajecten.

Tijdens "High Performance Coaching" besteden we ook aandacht aan andere belangrijke aspecten van het leven zoals het ondernemerschap, gezin, persoonlijke groei en ontspanning.

 

Maar wat houdt het nu eigenlijk in?

Coaching heeft voor iedereen een andere betekenis, maar ondernemers die het hebben ervaren, zijn unaniem: coaching maakt echt het verschil. Het levert snelle, duurzame en meetbare resultaten op. Het draait vooral om bewustwording. 

Coaching helpt je je potentieel en energie te benutten om met veranderingen en het leven om te gaan. Een coach duwt je naar de rand van je comfortzone, waardoor je moed ontwikkelt en het beste uit je leven en werk haalt. Coaching is essentieel als je je doelen wilt stellen en realiseren, en je volle potentieel wilt ontdekken en gebruiken. Het stelt je in staat om zelf aan het roer van je leven te staan.

WOOO-205

Het bijzondere aan coaching is dat het je in staat stelt je eigen doelen te formuleren en realiseren, je sterke punten te ontdekken en beter te benutten, en je beperkingen onder ogen te zien en aan te pakken. Coaching helpt je je aandacht te richten, je hulpbronnen optimaal te gebruiken en positieve veranderingen door te voeren. Het leidt tot perceptieverruiming, nieuwe gewoontes en competenties die aansluiten bij je doelen, en beter omgaan met stress en veranderingen. Dit voorkomt burn-out en versterkt je zelfvertrouwen door de focus te leggen op je kwaliteiten. Coaching ondersteunt zelfreflectie en brengt je in contact met wat echt belangrijk voor je is, waardoor je in je eigen succes gelooft en dit realiseert.

In onze huidige economische situatie en werkcultuur, waar proactief handelen, snelle besluitvorming en flexibiliteit essentieel zijn, wenden steeds meer ondernemers zich tot onze coaching. We bieden een klankbord en helpen nieuwe perspectieven te ontdekken. Samen maken we het beslissingsproces plezierig in plaats van belastend, dagen zekerheden uit, doorbreken oude gewoontes en moedigen aan om uit de comfortzone te stappen en weerstanden te doorbreken. Dit zijn de sleutels tot een ander, beter leven en werk.

Zijn er nog onduidelijkheden en wens je meer informatie? Contacteer ons.

Hartelijke groeten,

Dominique