Personal Coaching Tarieven: Wat kan je verwachten?

Share

Een van de eerste dingen die mensen me vragen als ik hen vertel dat ik een Personal Coaching bedrijf heb is wat de kosten zijn. Alhoewel dit een ingewikkelde vraag is om te beantwoorden, zal ik mijn best te doen om enkele algemene prijsrichtlijnen uit te leggen.

Met dit artikel wil ik graag een antwoord bieden op vragen als:

  • Wat kost Personal Training
  • Wat kost Personal Coaching
  • Hoe duur is Personal Training
  • Hoe duur is Personal Coaching
  • Hoe duur is een Personal Trainer
  • Hoe duur is een Personal Coach
  • Wat is de prijs van Personal Training
  • Wat is de prijs van Personal Coaching
  • Wat zijn Personal Training Tarieven
  • Wat zijn Personal Coaching Tarieven
  • Wat kost Personal Training per uur
  • Wat kost Personal Coach per uur

 

De investering in Personal Coaching, is een beetje zoals de aankoop van een smartphone of zelfs een auto. Met de beschikbare opties en diensten die je kan kiezen bij het samenstellen van jouw eigen unieke Personal Coaching traject, kan de maandelijkse prijs sterk variëren.

Net zoals de basisprijs van bijvoorbeeld een Porsche Taycan kan starten op een bepaald bedrag, kan het al snel oplopen als je kiest voor opties zoals mooiere velgen, een speciale kleur, een extra turbo, een verbeterde batterij, een uniek audiosysteem, noem maar op.

Wetende dat de gemiddelde ondernemer zijn voertuig binnen de eerste 5 jaar na aankoop verkoopt of inruilt, waarom kiezen zoveel ondernemers er dan voor om zoveel upgrades te kopen? Het antwoord is dat de meeste ondernemers begrijpen hoe belangrijk het is om meteen te krijgen wat ze willen, zodat ze er later geen spijt van krijgen.

Hetzelfde principe is doorgaans van toepassing op de meeste ondernemers die willen investeren in Personal Coaching bij WOOO. Je bent op zoek naar Personal Coaching omdat je begrijpt hoe belangrijk het is om fit te blijven. Een gezonde geest in een gezond lichaam draagt immers bij aan meer energie, hogere productiviteit én creativiteit. Als ondernemer weet je dat jouw gezondheid een van je grootste troeven is. Daarom kiezen de meeste ondernemers een pakket van diensten die efficiënt zijn en hen het beste dienen op zowel professioneel als privé vlak.

WOOO-110 (2)

Bij WOOO werken we dus niet volgens het principe van “uurtje, factuurtje” , maar wordt de maandelijkse prijs van jouw unieke en op maat samengestelde pakket onder andere beïnvloed door de wekelijkse frequentie van jouw Personal Training sessies, met eventuele toevoegingen van lichaamsanalyses, Nutrition Training sessies (Voedingsbegeleiding), Mobility sessies (Wegwerken van kwaaltjes) en High Performance Coaching sessies (doorbreken van weerstanden). 

Helaas ligt de focus van sommigen alleen maar op de prijs, met als doel de goedkoopste Personal Trainer te vinden. Dat gaat vaak ten koste van flexibiliteit, kwaliteit en sportmedische kennis wat onvermijdelijk tot spijt leidt, vooral gezien dat - anders dan een smartphone of een auto - Personal Coaching niet enkel een financiële investering is, maar ook een van energie, planning en vertrouwen van jou maar ook van je partner.

Je kan jezelf ook de vraag stellen: wat als ik geen investering doe in mijn gezondheid? Het is beter te investeren in een goede & proactieve begeleiding om in de best mogelijke versie van jezelf te komen, dan dat je later onnodig kosten moet maken voor de genezing van kwaaltjes, ziektes of erger.

Die eerste stap naar Personal Coaching zetten is altijd spannend en daarom willen we het jou gemakkelijk maken. Als je niet zeker weet of Personal Coaching iets voor jou is, dan bieden we jou de kans om het eerst eens even gratis en volledig vrijblijvend te proberen. Een week lang kan je onze diensten gratis en volledig vrijblijvend uitproberen zonder contracten, zonder addertjes, zonder kleine lettertjes. Op die manier neem je geen enkel risico en kan je voor jezelf uitmaken of Personal Coaching is waar jij naar op zoek bent.

Als je dat een leuk idee vindt, boek dan een afspraak in mijn agenda hieronder, dan bel je ik even op om samen een testweek in te plannen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!