DOMINIQUE PEETERS

WOOO oprichter en bezieler, Work Out Of Office

Met grote ogen keek ik als kind naar filmsterren als Bruce Lee, Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Naast gespierd en atletisch, hadden ze bovendien een uitstekende conditie. Ze straalden passie uit en zelfvertrouwen. Het werden mijn rolmodellen!

Als 18-jarige ben ik me beginnen vastbijten in functionele krachttraining & voeding. Toch maakte ik er niet onmiddellijk mijn beroep van… Door een andere uit de hand gelopen hobby werd ik IT-manager van een grote multinational.

Ongelezen e-mails, gemiste oproepen, een oneindige to-do lijst en een agenda die uitpuilt; ik heb het net als velen zelf ervaren. De grote uitdaging was steeds: hoe kan ik mijn fysieke conditie onderhouden, mijn voedingspatroon volhouden en fris blijven in het hoofd in dit onregelmatige leven waar businesstrips in binnen- en buitenland bijna dagelijkse kost zijn.

Na veel vallen en opstaan en helaas ook een burnout, besloot ik toch de sprong te wagen en van mijn passie mijn beroep te maken. Wat een fantastische move. Ervaring, enthousiasme, passie en de juiste studies hebben me op mijn juiste plek gezet. Kleinschalig gestart in mijn Personal Training studio, vandaag met collega’s in het mooie en grote WOOO.

Dagelijks krijg ik de kans om mensenlevens positief te beïnvloeden, wat mij elke dag weer gelukkig uit mijn bed doet jumpen.
Van je passie je beroep maken?
Ik kan het iedereen aanraden!

LIEVE WILLEMS

WOOO coach

Een drukke agenda met werk, gezin,… ook ik heb al herhaaldelijk ervaren hoeveel stress dit met zich mee kan brengen. Enkele jaren geleden vond ik echter een uitlaatklep in het mountainbiken. Toen ik dit ging combineren met functional training, ondervond ik de voordelen hiervan op en naast de fiets. Ik ben me bewuster geworden van mijn lichaam. Ik let nu de hele dag door meer op mijn houding, bijvoorbeeld als ik sta te wachten aan de schoolpoort of als ik de boodschappentas optil.

Wanneer ik enthousiast vertel over mijn sportieve activiteiten, zeggen mensen wel eens “ik zie je ogen twinkelen”.

Ik wil ook jou laten stralen door je te begeleiden naar een fitter leven en je de positieve effecten van regelmatig bewegen laten ervaren. Je voelt je beter in je vel, je wordt de beste versie van jezelf! Samen zoeken we naar het beste pad voor jou, op basis van aangepaste oefeningen en steeds met jouw doel voor ogen.

ANNELIES VALVEKENS

WOOO coach

‘Een bommetje energie’ zo zou ik mezelf in drie woorden omschrijven. Ben ik geen training aan het geven, dan ben ik zelf aan het sporten.
Van jongs af ben ik competitief ingesteld; zowel naar anderen toe als naar mezelf. Ik moest en zou een sportvrouw worden. Een gezond lichaam draagt wezenlijk bij aan een gezonde geest en daar streef ik naar!
Naast het sportieve luik heeft gezonde voeding een belangrijk onderdeel in mijn leven. Lekker en healthy koken is dan ook een van mijn passies, naast reizen, fashion en… jawel pizza!
Mijn levensstijl geeft me elke dag weer de juiste dosis energie. Mijn dag start met een lach.

Als personal trainer wil ik je vooral motiveren en inspireren.
Iedereen is uniek en met een persoonlijke aanpak aangepast aan jouw profiel en ambities behalen we samen de gewenste resultaten.
We zoeken naar de perfecte balans tussen cardio en kracht met een efficiënte functionele training.
Mijn missie is om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl die helemaal bij jou past.